Yeni Projelerin Gözdesi Çimstone

Günümüzde pek çok yeni konut projeleri inşa ediliyor. Şehrin karmaşından sıkılan insanlar artık konut projelerine daha çok ilgi gösteriyor ve modern yaşamın gereksinimlerini yenilikçi bir anlayışla ön planda tutan projeler ilgi topluyor. Yaşam konforunu içerisinde barındıran projelerde mutfaklar evin kalbini temsil ediyor. Paylaşımlara sahne olan mutfaklar, artan kullanıma karşı yüksek dayanım gösteren tmalzemelerin seçimini gerekli kılıyor. Yapısını oluşturan kuvars minerali sayesinde aşınma ve çizilme dayanımı sağlayan, sıvı emmeyen, kompakt yapısı ile bünyesinde bakteri oluşumuna izin vermeyen Çimstone tezgahlar ise mutfakta tercih sebebi oluyor. Nemli bir bez ile yapılacak basit bir temizlikle ilk günkü ışıltısını uzun yıllar muhafaza edebilen Çimstone, temizlik süreleri ve temizlik giderlerinde önemli bir tasarruf sağlıyor.

Modern tasarımlarda sıklıkla rastlanan lake mobilyalar, metal aksesuarlar ile birbirini bütünleyen Çimstone tezgahlar, ayna efektli ürünleriyle mutfaklara ışıltı ve derinlik katıyor. Mutfak tasarımlarında klasikten ve nostaljiden vazgeçemeyenler için ürün serisinde bulunan farklı tonlardaki damar efektli ürünlerinin yanısıra; krem, bej, beyaz, siyah, kahve, gri tonlarındaki diğer ürünleriyle de her türlü mobilya, aksesuar ve inoks ürünlerle uyum sağlıyor.

Doğal taşlardaki klasik seçeneklerin aksine, renk ve doku çeşitliliğiyle her tarz mutfağa uyum sağlayan Çimstone tezgahlar pek çok projede mutfakları renklendiriyor.

  • Sinpaş GYO Aydos Country, İSTANBUL
  • Narova Evleri, İZMİR
  • Seyir Konutları, DENİZLİ
  • Sim Tower, ANKARA
  • Deniz Kabuğu Evleri, BURSA